30 September 2014 - Boerenbontmuseum Gemert -

Zonnebloem afdeling

Jubileum uitje vanwege het 30-jarig jubileum van de afdeling Sprang–Capelle.

Op 30 september zijn we met onze gasten naar het Boerenbondmuseum in Gemert geweest. Bij aankomst stond de koffie met appeltaart al klaar. Nadat we dit op hadden kregen we in groepjes een rondleiding door het museum. DIt was zeer interessant en heel mooi. Er was ook een snoepwinkeltje met snoepjes van vroeger. Alle gasten hebben zelf een zakje snoep mogen uit kiezen.

Rond 13.00 uur stond er een heerlijke koffietafel klaar met verschillende soorten brood, zult, kaantjes en andere soorten beleg. En niet te vergeten de gebraden worst. Na deze heerlijke lunch mochten de gasten lekker gaan wandelen of oud Hollandse spelletjes gaan doen.

Rond 14.30 uur hebben nog een heerlijk glaasje gedronken buiten op de bankjes in de zon. Wat hadden we het getroffen met het weer.

Om 16.00 uur zijn we na een zeer geslaagde dag weer naar huis gegaan.De gasten en vrijwilligsters/ vrijwilligers hebben zeer genoten van deze gezellige dag.

Gerda de Kok

0620403506
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk