Decemberfeest

Zonnebloem afdeling

Winterlunch/middag in buurthuis BSD

Om 10.00 u kwamen de eerste gasten al binnen. Die hadden er duidelijk zin in! Het team van vrijwilligers was vanaf 09.15 u al bezig om de zaal gezellig in te richten. Er werd goede hulp geboden door Ger, beheerder BSD. Nadat de 60 gasten allemaal present waren en hun cadeau hadden afgegeven werd de winterlunch/middag geopend door Johan Vos. Iedereen werd welkom geheten en kreeg koffie met iets lekkers geserveerd. In de keuken werden de nodige voorbereidingen getroffen voor de lunch. Iedereen genoot zichtbaar van al het lekkers. In de middag werd het voor iedereen erg spannend, want nu werden de cadeaus uitgepakt. De gezelligheid was duidelijk van de gezichten van onze gasten en vrijwilligers af te lezen. Nadat iedereen zijn pakje had uitgepakt werd de spanning, onder het genot van een drankje met wat zoetigheid, merkbaar minder. Er was een gezellige rumoerigheid. Vanaf 15.30 u namen we, nadat een gast een woord van dank uitsprak richting de vrijwilligers en ons met alle andere gasten trakteerden op een indoor vuurwerk, afscheid van onze gasten.

Het gehele team van Zonnebloem afdeling Sprang-Capelle wil de sponsoren, Bakker J. Vos, Emte Sprang-Capelle, Slagerij van der Pas, Groente- en fruit TImmermans, hartelijk bedanken. Zij hebben er mede voor gezorgd dat dit een zeer geslaagde middag is geweest. 

 

 

Gerda de Kok

0620403506
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk