Aauwverwets gezellig met Marie van de Middelhaai

Zonnebloem afdeling

23 gasten hebben genoten van een heerlijke middag vol muziek en herinneringen uit vroeger tijden

De eerste gasten kwamen rond de klok van 13.00 u al binnen. Marie en tante An zaten nog volop in de voorbereidingen. Om 14.00 u werd de middag geopend onder het genot van een kopje koffie/thee met een stukje vlaai. De gasten werden vrijwel direct aan het werk gezet. Tante An deelde allerlei atributen uit; een wasbord, klompen, handvegers en bezems. Later werd duidelijk wat hier de bedoeling van was. We vormden samen met het gitaarspel van Marie één groot orkest. Alsook een heus koor. Naast liedjes vertelde Marie ook van alles over haar boerderij in Vlijmen. Ze had zelfs wat aankleding meegenomen om het aauwverwets gezellig te maken.

In de pauze was er tijd voor een praatje onder het genot van een hapje en een drankje. Tante An had zelfs Arretjescake voor ons meegebracht. Nou... Dat ging er wel in! Ook de "lingerie" van vroeger ontbrak deze middag niet en werd geshowd door onze voorzitter Johan en onze penningmeester Karin. Om 16.00 was de gezellige middag helaas echt ten einde en namen we afscheid van onze gasten, van Marie en van tante An. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde middag.

 

Gerda de Kok

0620403506
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk