High Tea en Pakjes middag

Zonnebloem afdeling

We hebben een zeer gezellige pakjesmiddag gedaan met onze gasten en vrijwilligers

Op 8 December hebben we een pakjesmiddag gedaan met alle gasten en vrijwilligers. Iedereen bracht een cadeautje mee en leverde dat bij binnenkomst in. Iedereen kreeg er een lootje met een nummer voor terug. Na de High-Tea werd er een grappig verhaal voorgelezen waarin alle nummers van de uitgedeelde lootjes terug kwamen. Zodoende kreeg iedereen zijn cadeau.

De High-Tea bestond uit allerlei lekkere hapjes; Sandwiches; soep, worstebladerdeeghapjes, gehaktballetjes, brownies, cheesecake, quiches etc. Al deze hapjes zijn gemaakt door de vrijwilligers. Er was echt voor ieder wat wils. En zeker voor herhaling vatbaar. Alle gasten waren zeer dankbaar voor de leuke, lekkere en gezellige middag. Erg leuk om zo gezamelijk de decembermaand te vieren. Aan het einde van de middag wensten we elkaar allemaal fijne feestdagen toe en een gelukkig nieuw Zonnebloemjaar. Na wat indoor vuurwerk ging iedereen weer huiswaarts

 

 

 

 

Gerda de Kok

0620403506
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk