Pakjesmiddag

Zonnebloem afdeling

Traditiegetrouw vieren we in de decembermaand altijd de sinterkerstmiddag

En het was weer tijd voor de jaarlijkse pakjesmiddag samen met onze gasten. Op dinsdag 13 december zijn we bij elkaar gekomen om een leuke middag met pakjes te hebben. Iedereen had een kadootje ter waarde van 5 euro meegenomen en we speelden een dobbelspel om de kadootjes aan de gasten te geven. De gasten vonden het erg leuk om een kadootje te krijgen, maar ook om een cadaeu te geven. Sommige gasten hadden zelfs iets zelf gemaakt, gehaakte popjes bijvoorbeeld.

Ook hebben we heerlijke erwtensoep gegeten die zelfgemaakt was door onze vrijwilligers van de activiteitencommisie. Natuurlijk hoort hier roggebrood met spek en stokbrood met kruidenboter bij. Het kerstverhaal werd verteld door Johan en was weer een mooi verhaal. Na dit alles aten we nog een lekker toetje; griekse yogurt met aardbeiensaus en koekkruimeltjes. De middag was zo voorbij en de gasten hebben weer genoten. Ze kregen nog een zakje met bonbons en een kerstkaartje mee naar huis.

Nu weer wachten op de volgende activiteit in januari.....een heerlijke stamppotmiddag!

Gerda de Kok

0620403506
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk