Wintercircus

Zonnebloem afdeling

Wintercircus in de Leest in Waalwijk

Zaterdag 30 december om 12.30uur verzamelen we allemaal in de leest in Waalwijk. Wie nog een kopje thee of koffie lustte kon dat nog in alle rust bestellen.Na gezellig met zn' allen bijgekletst te hebben verscheen de circus directeur om ons als zonnebloem welkom te heten bij het circus.
Na nog wat heen en weer gepraat te hebben over waar wij vandaan kwamen en hoe het in het circus gaat wenstte de directeur ons een hele fijne middag. 
Even daarna ging de gong dat we naar onze plaatsen mochten.
We hadden mooie plaatsen en hadden een goed zicht op het podium waar ook een live muziekbandje zat.
Het begon met een act in een hele grote hoepel waarin een jongen die erg lenig was helemaal ronddraaide tussen de touwen door die erin vast zaten.
Gelijk daarna kwamen 2 dames met lasso's en die sloegen en draaiden alle kanten op. Daarna was er een act met geitjes. Er was ook een trapeze, een man met ballonnen waar allerlei mooie creaties mee werden gemaakt. Een man met bolhoedjes die hij alle kanten opgooide en zelfs een man die met messen en dolken op een dame gooide..
Het was te veel om op te noemen. Al bij al was het weer een gezellige middag en zeker iets om nog eens over te doen.

Gerda de Kok

0620403506
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk