Lintje voor 3 vrijwilligsters van Zonnebloem afdeling Sint Anthonis

Drie vrijwilligers werden tijdens de lintjesregen benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Miny Toonen, Riek Hendriks en Marika Kuijpers werden woensdagmorgen met een smoes naar de Schouwburg in Cuijk gelokt en werden daar verrast met een koninklijke onderscheiding. Alle drie werden benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Riek Hendriks en Miny Toonen zijn al sinds de oprichting in 1980 vrijwilligster bij afdeling Sint Anthonis en beiden zijn in die periode ook een aantal jaren bestuurslid geweest.

Marika Kuijpers is vanaf 1996 vrijwilligster en sinds 2012 bestuurslid. Marika is afgevaardigde bij de regiovergaderingen van de Zonnebloem Land van Cuijk en vanaf 2011 is ze coördinator en staflid van de regiovakanties en de landelijke vaarvakanties.

Miny, Riek en Marika zijn zeer betrokken en sociaal bewogen vrijwilligsters die heel veel aan de Zonnebloem afdeling Sint Anthonis bijdragen.

Na de lintjesregen in Cuijk was er nog een kort samenzijn door de afdeling georganiseerd om de felicitaties over te brengen.

Ardi van Erp

0650853718
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken