Zonnebloem afd. Sint Anthonis start weer met de jaarlijkse loterij

Speel mee met de jubileumeditie van de Zonnebloemloterij

Speel mee met de jubileumeditie van de Zonnebloemloterij en maak kans op geweldige prijzen. Met meer prijzen dan ooit tevoren, zijn je winkansen groter dan ooit! Denk aan geldprijzen tot € 15.000,- , een elektrische fiets, een iPad, dagjes uit, en zelfs een vakantie in Safarihotel Beekse Bergen. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn er ook drie extra jubileumprijzen ter ere van 75 jaar de Zonnebloem. Bekijk alle prijzen op zonnebloem.nl/loterij en koop je loten bij een van onze vrijwilligers die langs de deuren gaan. Jouw steun brengt ons dichter bij een samenleving waaraan iedereen vanzelfsprekend deel kan nemen.

 

Verder zijn we nog op zoek naar enthousiaste lotenverkopers! Wil jij ons helpen om mooie momenten mogelijk te maken voor mensen met een lichamelijke beperking? Sluit je aan bij ons team en verkoop Zonnebloemloten in jouw buurt. Meld je vandaag nog aan via zonnebloemsintanthonis@gmail.com

Ardi van Erp

0650853718
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken