AQUAZOO uitje

Zonnebloem afdeling

Zonnebloem Sint Annaparochie e.o en personeel Afd. Alarmlijn/cards ING Leeuwarden samen in AQUAZOO

Op donderdagmiddag vertrekken we vanuit Berlikum/St.Jacob/St. Anne met de taxi van Beimers en mijn auto met 11 gasten naar de Aqua Zoo. Vrijwilliger Ypie de Vries is er ook al met 2 gasten en we ontmoeten hier 11 medewerkers van de ING.  
Zij hebben als bedrijfsmaatschappelijke teamactiviteit opgegeven iets leuks te willen doen met hun afdeling Alarmlijn/cards. Zij konden kiezen iets te doen voor Staatsbosbeheer/ het natuurmusuem of de Zonnebloem/ Aqua Zoo. Het is de Zonnebloem geworden.
Via ons hoofdkantoor Breda is contact gemaakt tussen beide partijen en hierdoor gaan we nu met z’n allen op stap. Jantine is het aanspreekpunt van de ING en regelt de meeste zaken.
We worden enthousiast ontvangen door onze “bank”vrijwilligers.. Er zijn rolstoelen besteld voor vandaag en de ING medewerkers staan al te wachten met de stoelen om onze gasten hierin te verplaatsen. 
Eerst even kennismaken, en wat een gemoedelijkheid, net al kennen we elkaar al heel lang. Op naar de koffie. Binnen staat alles al klaar. Koffie/thee met een heerlijk gebakje. Prima verzorgd. En er wordt vrolijk gekletst.
Het is een prachtige dag voor de dierentuin. Geen wind, geen regen maar ook geen zon. Toch een aangename temperatuur om het park te bewonderen. 
Om 14.00 uur starten we. We volgen de Zoo route, zodat we alle dieren kunnen zien.  We ontdekken zeehonden,  stokstaartjes, allerhande soorten vogels, apen, kangeroes, 
pinguins, en nog veel meer. Het is rustig dus we kunnen alles goed zien. Binnen is ook nog vanalles, maar ja de taxi komt om half vijf, dus eerst nog wat drinken en sommigen bestellen een patatje, want de  buitenlucht maakt hongerig..  De firma van de rolstoelen komt deze weer ophalen en wij gaan afscheid nemen van onze geweldige mensen. Iedereen ziet terug op een heel gezellige middag waar veel gelachen is.  Bij de taxi maken we een mooie groepsfoto en daarna  worden we  allemaal uitgezwaaid.
Hopelijk is dit voor herhaling vatbaar, van beide kanten. 
HARTELIJK DANK LIEVE ING MENSEN .

 

Marja Vos

06-57978557
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals
  • Kunst en cultuur