Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Voorjaarsmiddag Zonnebloem Sint-Annaparochie e.o.

Zonnebloem afdeling

Ieder jaar zoekt het bestuur van de Zonnebloem een gezellige invulling van de voorjaarsmiddag. Zo is deze keer gekozen voor een toneelopvoering door Teneelfereniging ‘Toi Toi Oude-Syl.Bestuursvoorzitter Tineke Burmania van de Zonnebloem Sint-Annaparochie e.o. opent de voorjaarsmiddag en heet de gasten welkom waarna Tea de Groot, 
voorzitter van de Teneelfereniging uit de doek doet wat ons met dit toneelstuk te wachten staat. 
Pinsjon fan lichte seden’
At frynden fan Betty en Kor inenen ferhinderd binne om op ’t huus te passen beslútte sij dat dan maar te doen. 
’t Is ’n fegetarys pinsjon en ’n sintrum foor ’n spirituele levenshouding. Maar as d’r dan echt magnetiseerd en masseerd worre mot, 
binne de problemen niet meer te tellen.
De gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem genieten met volle teugen van de voorstelling en regelmatig klinkt er luidt geschater in de zaal. 
Na afloop wordt er, zeer verdiend, staand geapplaudisseerd voor de acteurs.
Tot slot volgt de loterij van de in de pauze verkochte lootjes. 
Hoewel het aantal gasten erg mager was, was het al met al een zeer gezellige voorjaarsmiddag. 
De klucht werd zaterdagmiddag 28 maart j.l. opgevoerd in het Kultureel Sintrum De Groate Kerk, Oosteinde, Sint Jacobiparochie.

Dorien Sijtsma
Namens het bestuur van de
Zonnebloem Sint-Annaparochie e.o. 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Boukje Schraa

0518-462074
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken