Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Markol Middag

cb9cbf43-37a9-4810-a723-d525f61255aapng

Een gezellige middag op het water.

Afdeling Sint Annaparochie e.o. heeft met 23 deelnemers en 4 vrijwilligers dinsdag 14 aaugustus een heerlijke middag op het water doorgebracht. Met de Markol voeren we van Grou naar Earnewâld langs een prachtige route. Er stond een zacht, fris windje en hier en daar was een wolkje aan de lucht. Echt Fries zomerweer.
Met de bus werden de deelnemers in de dorpen St. Annaparochie, Minnertsga, Berltsum en Bitgummole opgehaald. In Grou stond de bemanning van de Markol klaar om ons te verwelkomen.
Nadat iedereen aan boord is geholpen vertrekken we richting het Pikmeer. Er wordt een koffierondje gedaan met daarbij een overheerlijk stukje oranjetaart.
De stemming zit er goed in, aan het opgewekte gepraat is te horen dat men elkaar veel te vertellen heeft. Bijna vergeten we ook naar buiten te kijken en van het natuurschoon te genieten.
De lunch is prima verzorgd. De broodjes en oranjekoek is voor een minimaal prijsje door de bakker in Bitgummole geschonken. Het fruit is door AH Wassenaar aan ons gegeven en de slager van Berltsum heeft de ham gedoneerd.
Met een goed verzorgde lunch, voldoende koffie en thee, een gezellig praatje van de bemanning en het prachtige weer en de omgeving kon de dag niet meer stuk. Voldaan en tevreden waren we rondom 16.00 uur allemaal weer thuis.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Boukje Schraa

0518-462074
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken