Markol Middag

cb9cbf43-37a9-4810-a723-d525f61255aapng

Een gezellige middag op het water.

Afdeling Sint Annaparochie e.o. heeft met 23 deelnemers en 4 vrijwilligers dinsdag 14 aaugustus een heerlijke middag op het water doorgebracht. Met de Markol voeren we van Grou naar Earnewâld langs een prachtige route. Er stond een zacht, fris windje en hier en daar was een wolkje aan de lucht. Echt Fries zomerweer.
Met de bus werden de deelnemers in de dorpen St. Annaparochie, Minnertsga, Berltsum en Bitgummole opgehaald. In Grou stond de bemanning van de Markol klaar om ons te verwelkomen.
Nadat iedereen aan boord is geholpen vertrekken we richting het Pikmeer. Er wordt een koffierondje gedaan met daarbij een overheerlijk stukje oranjetaart.
De stemming zit er goed in, aan het opgewekte gepraat is te horen dat men elkaar veel te vertellen heeft. Bijna vergeten we ook naar buiten te kijken en van het natuurschoon te genieten.
De lunch is prima verzorgd. De broodjes en oranjekoek is voor een minimaal prijsje door de bakker in Bitgummole geschonken. Het fruit is door AH Wassenaar aan ons gegeven en de slager van Berltsum heeft de ham gedoneerd.
Met een goed verzorgde lunch, voldoende koffie en thee, een gezellig praatje van de bemanning en het prachtige weer en de omgeving kon de dag niet meer stuk. Voldaan en tevreden waren we rondom 16.00 uur allemaal weer thuis.

Marja Vos

06-57978557
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals
  • Kunst en cultuur