Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

70 keer de Zonnebloemauto weggeven.

f8454d88-e823-46fc-b6b3-7349190c1b6ajpeg

Een paar weken geleden mocht ik een wens insturen om mee te dingen voor een dag zonnebloemauto i.v.m. het 70 jaar bestaan van de Zonnebloem.

Zo gezegd zo gedaan, daar hoefde ik niet lang over na te denken. Een dag naar me broertje en neefjes die 170 km verderop wonen. Heerlijk knuffelen, bij praten en lekker met mijn 2 kleine spetters in het bos dollen. Sinds januari ben ik in het bezit van een electrische rolstoel dus er gaat weer een wereld voor me open.

Wat een verassing als ik door Dorien wordt gebeld dat mijn wens in vervulling gaat. Neeee niet te geloven ik heb wat gewonnen hihi ik win nooit iets en nu zo'n enorme prijs.
En de wens werd meer dan een fantastische dag, wat hebben we genoten alleen al van het samen zijn, en als bonus heerlijk die armpjes om me heen knuffelen verhalen aan horen. Beeld bellen is een pracht uitvinding maar een echte knuffel is onvervangbaar en onbetaalbaar.
Mijn familie en ik, willen de Zonnebloem enorm bedanken voor het vervullen van mijn wens, wat een feestje.

Ik heb hier echt zo enorm van genoten. Moe en zwaar voldaan lag ik thuis op bed na te genieten en dacht, hier kan ik nog heel heel heel lang van nagenieten.

Bedankt
Marja

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Boukje Schraa

0518-462074
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken