Weekje met de Zonnebloemboot

c822312f-1128-46b3-b1a2-5fe13fe2c7a8jpeg

Van 1 tot 7 juli varen met de Zonnebloem

Een midweek met de Zonnebloemboot varen door Duitsland, België en Nederland

 

Onze afdeling (Sint Annaparochie e.o.) kreeg het aanbod om met vier gasten en vier vrijwilligers mee te varen tijdens de eerste week van juli. We hebben dit aanbod met beide handen aangegrepen en hebben de gasten en de vrijwilligers geïnformeerd over deze mogelijkheid. En ze hebben genoten zoals blijkt uit onderstaande tekst.

 

Het is een gezellige boel gisteravond, de voetjes van de vloer gehad. We liggen nu in Antwerpen. Het is hard werken maar we pakken de rust momentjes ook wel. Hele fijne week gehad, ik ben nog aan het bijkomen en vannacht heerlijk op eigen bedje geslapen. Zeker voor herhaling vatbaar.

 

Namens Huib, Frieda, Tetty en Corrie

Marja Vos

06-57978557
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals
  • Kunst en cultuur