Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Een zeer geslaagde High Tea

thjpg

Met deze mooie nazomerdag van een heerlijke High Tea genoten.

 1. Dinsdag 10 september reden Fetje en ik met 2 deelnemers naar de Koperen Tuin in Leeuwarden. De auto konden we gelukkig vlakbij het restaurant parkeren.
  De tafel stond al gedekt en we konden kiezen tussen beginnen met zoet of met hartig. Het werd hartig. Er waren een zestal verschillende theesmaken waaruit we konden kiezen. De thee vloeide rijkelijk 😊 en de hartige hapjes en broodjes smaakten verrukkelijk. Ondertussen kwamen tal van onderwerpen voorbij. Het was zeer gezellig.
  Na enige tijd begonnen we aan de zoete hapjes. Toen die ook waren genuttigd begonnen we aan de terugreis. Vanavond slaan we het eten maar over.
  Dorien Sijtsma
Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Boukje Schraa

0518-462074
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

 • Kunst en cultuur
 • Buitenactiviteiten
 • Bezoekwerk
 • Evenementen en festivals
 • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken