Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Rondvaart rondom Leeuwarden

42f783aa-d7ec-465a-9bfa-5db3a1d35c88jpeg

Een dagje varen in- en rondom Leeuwarden

Daar stonden we op de Lorenzkade te wachten tot iedereen aanwezig was. De boot van rondvaartbedrijf De Harmonie lag al op ons te wachten. De laatste twee gasten waren een half uur later dan gepland door de WMO taxi gebracht. Maar het wachten werd een aangenaam verpozen door heerlijke koffie en zalig gebak.

Om  half elf vertrokken we richting Prinsentuin, een prachtige tocht door het mooie monumentale Leeuwarden. Daarna voeren we de Dokkumer Ee op. Het weer werkte goed mee, lekker warm en nu en dan een beetje wind. Tot de brug in Bartlehiem en weer terug.

De catering aan boord leek wel een 5 sterren restaurant. De hele dag door werden we verwend met lekker eten en drinken.

Om 4 uur meerden we weer aan bij de Lorenzkade. De gasten en de vrijwilligers hadden een machtig mooie dag gehad. Dit is voor herhaling vatbaar.

Dorien Sijtsma, bestuurslid

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Boukje Schraa

0518-462074
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken