Meezingmiddag met Laura en Anske

20240417140018jpg

Op woensdag middag 17 april was het weer eens ouderwets gezellig. Onze Zonnebloem deelnemers zongen dan ook uit volle borst mee met Laura en Anske uit Oudenbosch.

Om 13:00 uur ging de zaal in het gemeenschapshuis "De Vaert" op de Welberg, de thuishonk van de afdeling Zonnebloem Steenbergen / Welberg weer open. Zoals gewoonlijk starten we met koffie/thee en wat lekkers erbij. Iedereen kan dan weer even lekker bijkletsen.

Wanneer Laura van de hout , haar acordeon uitpakt en de zangeres Anske de muziekboekjes uitdeeld, wordt de sfeer al uitgelaten. iedereen mag ook een lied uit het boekje uitkiezen als men dat wil. De voorzitter heet iedereen weer van harte welkom en wijst nog eens op het feestelijk 60 jarig jubileum van de afdeling. Nadat alle lootjes voor de dagloterij zin verkocht gaan de muzikanten van Wal. Het is al snel duidelijk dat onze deelnemers alle liedes uit het boekje goed kunnen meezingen. Soms ook met enige emotie over vroeger. Zelfs Kleine kocette Katinka kwam nog voorbij en keek nog eens eventjes om.

De grote verrassing kwam van de voorzitter, die voor één keer ook wel voorzanger wilde zijn. Hij bracht Ketelbinkie uit Rotterdam ten gehore en iedereen zong ook daar goed mee. Tot slot de loterij, waar weer veel leuke prijzen werden uitgerijkt. Met dank aan de vrijwilligers en sponsoren.

 

Ger Lodder

06-42279737
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken