Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zonnebloem-cadeaubon

Een zinvol en nuttig cadeautje voor Zonnebloem-gasten van de afdeling Steenderen e.o.

U kent 't vast wel: er is iemand jarig, u wilt iemand bedanken en dan steeds weer is er de vraag: wat geef ik diegene? Zij/hij heeft alles al. 

Voor een verjaardag of - zo maar -, denk eens aan een cadeaubon van de Zonnebloem. De bon is in elke gewenste waarde te koop.

Hoe werkt de Zonnebloem-cadeaubon? Voor de activiteiten van de Zonnebloem-afdeling Steenderen e.o. wordt een eigen bijdrage gevraagd. Dat bedrag, de ene keer groter dan de andere keer, wordt afgeschreven van de bon. Net zo lang totdat de waarde is opgebruikt.

De cadeaubon is beschikbaar voor gasten van de Zonnebloem-afdeling Steenderen e.o. en te verkrijgen via onze secretaris, Trudi van der Weijden. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 0575-451626 of via het contactformulier op deze website.

 Afbeelding: Gerd Altmann via Pixabay 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2022

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Trudi van der Weijden

0575-451626
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?