Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Nieuwjaarsborrel

fbimg1673549536878jpg

+ lezing van een energiecoach

Samen met vrijwilligers een mooi begin van het nieuwe jaar. Een hapje, een drankje en een leuk gesprek over misschien wel goede voornemens.
Via de tv, radio en kranten werden en worden we weliswaar een beetje overvoerd met tips hoe we zuiniger om kunnen/moeten gaan met energie, maar wellicht dat de energiecoach (Robert Vlagsma van Stichting Duurzaam Steenwijk) toch nog wat slimme bespaartips voor ons had. Veel, van wat hij vertelde, was inderdaad al bekend bij de aanwezige gasten, maar... er waren toch ook nog een paar nieuwe tips. Zeg maar... de puntjes op de i. Daarna gingen er nog wat vragen en antwoorden over en weer. Toch bleek uit alles dat de mensen ook nog graag een leefbaar leven willen leven voor dat poosje dat ze er nog zijn.
Gezamenlijk met de (extra) aanwezige vrijwilligers werd vervolgens het glas met "bubbels" geheven en de wens uit gesproken dat we weer net zo'n een mooi Zonnebloem jaar mogen hebben als 2022.
Via een fotosessie keken we nog even terug op het tweede deel van het fantastische jaar 2022.
De middag werd afgesloten met het houden van een kwis.
De bedoeling was om de spreekwoorden of gezegden over geld compleet te maken. De gasten bogen zich serieus en vol overgave over het velletje papier. Dat er vroeger veel aandacht op de scholen was voor spreekwoorden en gezegden bleek wel uit het feit dat de meesten goed ingevuld werden. Een vierkoppige jury boog zich over de papieren en tenslotte werden er een paar prijsjes uitgereikt aan de gasten met de beste resultaten.
De eerste activiteit verliep rustig maar goed. Bij de volgende activiteit wordt er weer wat meer actie van de gasten verwacht: meezingen met het oude dametje Margriet.

Tekst en foto's: Janny de Vries


Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Janny de Vries

0623235094
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?