Zonnedag

oudkerk-drone-juni-2015-5-1024x768jpg

( voorheen ziekendag)

Wij als afdeling Tytsjerksteradiel organiseren op de eerste zondag van oktober sinds een aantal jaren de Zonnedag om zo onze gasten met amusement, een kopje thee of koffie en een broodmaaltijd op een zonnige manier even uit de dagelijkse sleur te halen.

Vandaag is het vermaak gezocht in koorzang van het Mingdkoar Aldtsjerk. Het is niet helemaal toevallig dat dit koor is uitgenodigd omdat Tinie Lei en Sjerp Tolsma lid zijn van dit koor.

De middag bestond uit muziek en daarna een broodmaaltijd.

De middag werd bezocht door 66 gasten en ca 12 vrijwilligers. ook waren vrijwilligers  als "gast"aanwezig omdat ze het koor graag wilden horen.

Er werd muziek, 4 stemmig, gehore gebracht van oude componisten, maar ook van nog levende muzikanten. Er werd in het  in het Engels, Nederlands, Italiaans, Frans en vanmiddag speciaal voor onze doelgroep ook in het Fries gezongen.  Tetman de Vries kwam vanmiddag ook nog voorbij, wie kent hem niet.!!

Het programmaboekje leidde ons door deze prachtige muzikale middag.

Antsje Belksma

058-8436772
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken