Op stap met de zonnebloemauto

20190618172018jpg

Gefeliciteerd

Jouw ingezonden wens voor de deelnemer van jouw afdeling is geselecteerd voor een Zorgeloze Zonnebloemdag.

Je mag de door jou opgegeven deelnemer verrassen met een dagje gratis huur van de Zonnebloemauto!

18 juni 2019 was het zover, zie verslagje van deze dag:

18 juni 2019 MIJN WENS,

Om tien uur stond de Zonnebloemauto start klaar en had Sjerp* mij vastgezet en stapten de stapten de chauffeur en Hiltje in en rijden maar.
Het eerste stuk rijden was nog wel bekent, Leeuwarden richting Heerenveen, Lemmer, Emmeloord, Lelystad, Almere, een groot wegennet voor mij, want het stond  allemaal te lezen op de borden langs de weg waar wij vervolgens maar langs reden. Ik zag Utrecht, Den Bosch, Amsterdam en zo kwamen wij om twaalf uur in Leerdam aan.

Eerst even knuffelen, dan aan de koffie met koekje en natuurlijk bijpraten. Daarna wat fris en dan lekkere tomaten, warme broodjes en een lekker slaatje en een toetje na. Dit was door Sjimkje,  de schoonzus van mijn dochter Hiltsje en haar man Bram, prima verzorgt.

De middag was ook zo maar om. Wat thee en een koekje en later ook wat chips en nootjes, want wij moesten ook weer 2 uur terug rijden, dus wij mochten onderweg geen trek krijgen. Nogmaals bedankt, ik wil de Zonnebloem heel hartelijk bedanken, dat ik deze dag mee mocht maken. De auto reed fantastisch, hij zat heel goed, ik heb geen last van reisziekte gehad., ook een goede chauffeur. De terugreis was bijna gelijk als de heen reis, alleen in andere volgorde. Om half acht waren wij weer in Gytsjerk. Sjerp bedankt!

Mina Dijkstra-Witteveen

*Sjerp is Sjerp Tolsma, voorzitter van afdeling Tytsjerksteradiel die deze aanvraag voor een zorgeloze Zonnebloemdag heeft aangevraagd en deze dag de privé chauffeur van mevrouw Dijkstra was.

Antsje Belksma

058-8436772
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken