Toch weer een boottocht

sam1091jpg

Zonnebloem afdeling Tytsjerksteradiel organiseerde in samenwerking met de afdeling Dokkum op 23 mei een middagboottocht.

Eén van de gasten schreef hierover het volgende:

In mijn agenda stond: Donderdag 23 mei Zonnebloem boottocht. Er kwamen weer herinneringen van de vorige keer, heerlijk ik heb er zin in. Het werd de 23 ste , de taxi was gelukkig op tijd, half twee aan boord, in de rolstoel en er was een plekje aan een tafel met gezellige mensen. De eerste die mij beetpakte was Anneke met haar accordeon. ( Anneke Terpstra was op uitnodiging van de afdeling Tytsjerksteradiel mee(red.)). Fijn dat zij er ook weer was, twee uur vertrekken , we gaan.

Het was prachtig mooi weer en boven is plek genoeg. Dan begint de verwennerij. Koffie met oranjekoek, een borrel met een hapje, thee met wat lekkers, kop soep, als onderdeel van een drie gangendiner !!! Gezellig, mede door de muziek. Wat een inzet van alle vrijwilligers, een compliment! Ondertussen vaart de boot verder en is er ook veel te zien. Aan boord kwamen mensen voorbij die je lang niet hebt gezien, ook dat is weer een verrassing. Alle lof ook voor het personeel voor de catering! Bestuur van de Zonnebloem Tytsjerksteradiel, dit was weer een bijzondere beleving, waar we nog lang van na kunnen genieten! Bedankt, bedankt voor deze dag met een gouden rand.

Mevrouw Betty Kuipers- Nieuwenhout. Gytsjerk.

 

Antsje Belksma

058-8436772
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken