Gezellige middag Zonnebloem Ureterp e.o.

36-img4449jpg

Muzikale quiz opgelost bij De Zonnebloem

Op de laatste donderdag van oktober organiseerde de afdeling Ureterp e.o. van De Zonnebloem een muzikale quiz in MFC De Wier in Ureterp. Tijdens deze reis met liedje van toe en nu werd de muzikale kennis getest van de bijna negentig bezoekers, zowel gasten als vrijwilligers.

Tijdens deze gezellige middag fungeerde ‘Leediedzjee’ als diskjockey. Haar echte naam is Aaltsje Ypeij uit De Wijk en ze had een grote collectie muziek bij zich, van de vijftiger tot de tachtiger jaren. Snel reageren op de quizvragen van de diskjockey leverde punten op. Sommige vragen bleken lastig. Wie wist de bijnaam van jazztrompettist Louis Armstrong?. Het was Satchmo. De quizvragen werden onderbroken door uitstapjes naar de dansvloer.

Twee vrijwilligers van De Zonnebloem werden in het zonnetje gezet. Antje Berga uit Ureterp vanwege haar eerdere verdiensten als secretaris en tijdelijk voorzitter van de afdeling. Ze kreeg een zilveren speld met oorkonde, uitgereikt door Marian Doorgeest, de huidige voorzitter. Lies van der Iest uit Ureterp ontving een mooi beeldje. Ze is sinds 1987 actief voor de afdeling. Ze hield zich onder andere bezig met de lotenverkoop en het organiseren van koffieochtenden in Frieschepalen.

Marian Doorgeest

0624395412
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Bezoekwerk