Orchideeƫnhoeve 24 nov. 2022

img-20221124-wa0031jpg

Orchideeënhoeve 24 nov. 2022

Op donderdag 24 november jl. is Zonnebloem Ureterp e.o. met een grote groep gasten incl. vrijwilligers een gezellig dagje uit geweest naar de grootse Europese tropische tuinen in Luttelgeest.
Men kon hier genieten van de mooiste ochideeën en een prachtige vlindertuin.
Rond 9.30 uur vertrokken we met de bus van Veenstra reizen ri. Luttelgeest. Daar aangekomen gingen we eerst aan de koffie, met natuurlijk een heerlijk stuk gebak.
Toen op naar de bloemen. Jonge, jonge, wat was er veel te zien. Je keek je ogen uit. Behalve de orchideeën waren er ook tropische vogels te zien. Heerlijk wandelen door de zwevende bloementuin, de vlindertuin, de orchideeëntuin, het amazone regenwoud, lori- tuin en nog veel meer...Tussen de middag werd er een goed verzorgde lunch geserveerd waarna we daarna weer tijd hadden om verder rond te kijken. Natuurlijk was er ook het nodige te koop en daar werd dan ook gretig gebruik van gemaakt.
Rond 16.15 uur was de bus weer terug in Ureterp.
Aan het eind van de middag was er voor iedereen nog kleine attentie. Opnieuw was het een zeer geslaagde dag en hebben zowel de gasten als vrijwilligers erg genoten.
Iedereen vond het jammer dat het al weer tijd was om afscheid te nemen.

Marian Doorgeest

0624395412
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Bezoekwerk