BESTUURSWISSELING DE ZONNEBLOEM URETERP E.O.

De Zonnebloemafdeling Ureterp e.o. heeft afscheid genomen van een aantal bestuursleden. Ze werden door voorzitter Marian Doorgeest bedankt voor hun inzet voor de afdeling. De afzwaaiende bestuursleden blijven wel doorgaan als vrijwilliger voor de Zonnebloemafdeling Ureterp e.o. Ze kregen voor hun verdiensten een bloemetje uitgereikt door de voorzitter. Van links naar rechts Zwaantje van der Wal (Wijnjewoude), Anke Posthumus (Wijnjewoude), voorzitter Marian Doorgeest, Griet Beute (Ureterp) en Meta Falkena (Ureterp). Op de foto ontbreekt Ietje van der Veen uit Ureterp.
Tijdens de jaarvergadering werd een nieuw afdelingsbestuur geïnstalleerd. Dit bestaat uit (v.l.n.r.) Jelle Jeensma (Frieschepalen), Ageeth de Vries (Ureterp), Marian Doorgeest (Drachten), Irma Weening (Ureterp), Henny Jongsma (Frieschepalen), Trijnie Doornbosch (Ureterp) en Douwe Boonstra (Ureterp). Ze werden verwelkomd met een roos.
De Zonnebloemafdeling Ureterp e.o. organiseert regelmatig activiteiten voor mensen met een fysieke beperking. De inwoners van de dorpen worden hiervan op de hoogte gehouden.
 
 
 
 
 
 

Marian Doorgeest

0624395412
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Bezoekwerk