Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Het Koffiemolenmuseum

p1070483jpg

Bezoek aan het Koffiemolenmuseum in de Brinkheurne

Op 19 juni zijn we met 3 auto’s en 12 personen naar het Koffiemolenmuseum in de Brinkheurne te Winterswijk geweest. We werden ontvangen met koffie en de heer Frans Schigt heeft ons vertelt over het ontstaan het museum en de verzameling van de koffiemolens.

Er waren prachtige allemaal gebruikte molens bij en ieder had een geschiedenis. Veel herkenbare molens wie de gasten vroeger ook nog gebruik hadden, de verhalen kwamen los.

Daarna hebben we nog gezellig bij de vijver gezeten en de heer Schigt heeft hierover het ontstaan van de boerderij leven vertelt. De gasten zaten gezellig bij elkaar en te luisteren naar zijn verhaal.

In tussen begonnen onze magen te knorren en zijn met een toeristische route door de Bekkendeale en de Haart bij het ’t Noorden in Aalten beland. Hier hebben gezellig een pannenkoek gegeten.

Dit was een geslaagde klein uitje, de gasten hebben genoten. Betsie Kreeftenberg en Lidi Dijkstra hartelijk bedankt voor het rijden namens de Zonenbloem. Ina Dirksen

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Rita Runneboom

06-27180059
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk