Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

AVG (Algemene Verordening Gegevensverwerking)

Per 25 mei 2018 is de AVG in werking getreden. Ook De Zonnebloem afdeling Varsseveld heeft hiermee te maken.

De AVG gaat onder andere over het bewaren en beschermen van persoonsgegegevens. Deze nieuwe Europese privacywet zorgt ervoor dat alle landen hetzelfde omgaan met persoonsgegevens en heeft ook impact voor De Zonnebloem. Voor het Nationaal Bureau, maar ook voor afdelingen en hun vrijwilligers en vakantievrijwilligers.

De Zonnebloem heeft alle privcay-afspraken in een privacybeleid vastgelegd. Dat beleid wordt door de Afdeling Varsseveld gevolgd.

De Afdeling Varsseveld gaat zorgvuldig om met uw gegevens (zowel deelnemer als vrijwilliger).

Tijdens activiteiten kunnen er foto‘s worden gemaakt ten behoeve van PR-doeleinden voor onze website of voor publicatie. Wij willen u hier uitdrukkelijk op wijzen.

Bent u van mening dat uw gegevens ergens verkeerd of ten onrechte vermeld worden of wilt u niet dat er een foto van u geplaatst wordt, neemt u dan contact op met het bestuur.

Rita Runneboom

06-27180059
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk