Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

De 70 jarige Zonnebloem zet voor haar jubileum de vrijwilligers extra in het zonnetje

Feest voor de vrijwilligers van Veen & Vechtstreek!

De Zonnebloem bestaat dit jaar 70 jaar. Al 70 jaar worden er jaarlijks door het hele land vele activiteiten georganiseerd voor en miljoen huisbezoeken afgelegd aan mensen met een lichamelijke beperking. En dat allemaal door een groot aantal vrijwilligers, de motor achter onze prachtige vereniging. Om hen te bedanken voor 70 prachtige jaren, was er op 30 november een feestelijke middag voor de vrijwilligers van Zonnebloemregio Veen en Vechtstreek.

Al ruim 70 jaar staat de Zonnebloem voor een samenleving waarin ruimte is voor iedereen. Jong en oud. Gezond en ziek. Mensen met een lichamelijke beperking van het leven laten genieten. Daar gaan we voor!

De Zonnebloemregio Veen en Vechtstreek bestaat uit de lokale afdelingen van Abcoude / Baambrugge, Breukelen, Harmelen, Loenen aan de Vecht, Maarssen, Mijdrecht, Vinkeveen / Waverveen en Wilnis / de Hoef. De 132 aanwezige vrijwilligers werden ontvangen op Hoeve Landzicht in .. (plaats). Na een korte opening en woorden van dank volgde een gevarieerd programma. Het meest belangrijke element van de middag was uiteraard het delen van trots, het delen van vele jaren aan ervaring en verhalen. Verhalen over gasten die hun dromen waar hebben gemaakt, die van oor tot oor hebben genoten van een vakantie, die ondanks hun lichamelijke beperking toch zijn gaan zwemmen; en zo kunnen alle vrijwilligers bij elkaar wel een boek vol maken.

Wilt u ook een keer deelnemen aan een van onze activiteiten, of wilt u juist een steentje bijdragen aan het mooie werk van de Zonnebloem? Voor meer info als je deelnemer of vrijwilliger wilt worden, neem dan contact met ons op via onze secretaris

 

Er kan zoveel meer dan je denkt! De Zonnebloem.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Hans Bantjes

0297-241472
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?