Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Gedicht uit de afdeling van Pien Okkersen

Ter bemoediging voor hen in een verzorgingshuis.

Een kaarsje voor jullie,

  

Deze kaars wil ik branden, voor jullie,

voor de strijd tegen het Corona virus,

De eenzaamheid die dit nu brengt

vraagt een stukje innerlijke rust.

Een lichtje voor jullie

voor de tijd die nu onzeker en donker is.

Het is niet makkelijk, om steeds maar flink te zijn.

want in je diepste innerlijke,

verlang je naar de mensen waar jullie van houden.

Het licht vraag ik om jullie te helpen,

en je sterk te maken in deze eenzaamheid.

De kracht die dit vraagt is heel veel.

Bewondering voor alle mensen die jullie verzorgen

en bij jullie zijn,

Probeer aan deze angst,

geen aandacht te schenken.

Ik wens alle mensen in en om jullie huis

 heel veel kracht en sterkte,

een heel veel saamhorigheid.

Van: Pien Okkersen

Hans Bantjes

0297-241472
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?