Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Nieuwjaarsreceptie 2015

Zonnebloem afdeling

We hebben een hele gezellige middag gehad, waar we elkaar tijdens een hapje en een borreltje het beste hebben gewenst voor het nieuwe jaar.

Jaap heeft teruggeblikt op 2014 en de uitjes die we hebben gedaan. Hij heeft ook gememoreerd aan Afra Tool die ons vorig jaar is ontvallen, zij was een van de oprichtsters van de afdeling Veenendaal van de Zonnebloem. Daarna heeft Jaap verteld over de leuke uitjes die er aankomen.

Na twee uurtjes samenzijn, ging iedereen voldaan en tevreden weer naar huis.

We danken ’t Boveneind voor de fijne medewerking en de goede verzorging van de catering.

Ina Jansen

0318-512460
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk