Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kijk- en Luistermuseum Bennekom

Zonnebloem afdeling

Op woensdag 25 februari zijn we naar het Kijk- en Luistermuseum geweest met een kleine groep mensen uit Veenendaal.

Door: Wil van Wijk

Allereerst is ons van alles verteld over speeldozen, die in het begin draaiden d.m.v cilinders en klankkasten, daarna  is het ontwikkeld tot platen waarin gaatjes waren gemaakt, nog weer later zie je eigenlijk de voorloper van de jukebox, ook toen moest er al geld in. Sluitstuk was het kermisorgel, gelukkig staat dat normaal gesproken buiten op open terrein, het is echt oorverdovend in een gesloten ruimte.

Na de pauze met heerlijk gebak van de bakker in de Dorpsstraat, is ons nog van alles verteld en getoond over het textiel wat er werd gedragen, ook daar was de ontwikkeling en vooruitgang duidelijk  te zien.

Iedereen heeft er van genoten en vooral veel dingen herkend, van ouders of grootouders.

Complimenten aan de vrijwilligers van het museum, zij zijn enthousiaste vertellers, voor jong en oud.

Het was mijn eerste uitje als begeleider en ik vond het een geslaagde middag.

Tot de volgende keer!

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Ina Jansen

0318-512460
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk