Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Heuvelrugwandeltocht

Zonnebloem afdeling

Op zaterdag 14 juni vond voor de 10e keer de Heuvelrug wandeltocht plaats.

Deze wandeltocht wordt georganiseerd door de Rotary Club Veenendaal-Regio en Rotaract Club Veenendaal. Ditmaal  werkte de organisatie samen met onze Nationale Vereniging de Zonnebloem.

De wandeltocht is een prachtige wandeltocht dwars door de Utrechtse Heuvelrug. Er zijn diverse afstanden te lopen, maar onze speciale aandacht ging uit naar de tocht van 6 km voor rolstoelgebruikers met begeleiding. Ook onze plaatselijke afdeling had zijn schouders er onder gezet om de tocht tot een succes te maken.

Zowel het startpunt als het eindpunt was bij de Eekhoeve aan de Dijkstraat. Om ca 11.00 uur vertrok onze plaatselijke afdeling met een groep van ongeveer 20 rolstoelers met begeleiders en scootmobielers.

Het hoogtepunt van de tocht was de loop over de Prattenburglaan, waar de deelnemers werden getrakteerd op een warm saucijzenbroodje, witte bol met kaas, een krentenbol en een drankje.
Onderweg was er ook nog een rustpunt bij Prattenburg. Hier kwamen alle loopafstanden samen, wat voor een gezellige sfeer zorgde.

Om 14.30 u kwamen we weer aan bij de Eekhoeve.

De sfeer tijdens de tocht was opperbest. De weergoden waren ons gunstig gezind, op een enkel spatje regen na. Gelukkig waren er geen uitvallers en na afloop kon iedere deelnemer zijn herinneringsmedaille in ontvangst nemen.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Ina Jansen

0318-512460
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk