Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Heuvelrugwandeltocht

Zonnebloem afdeling

Op zaterdag 14 juni vond voor de 10e keer de Heuvelrug wandeltocht plaats.

Deze wandeltocht wordt georganiseerd door de Rotary Club Veenendaal-Regio en Rotaract Club Veenendaal. Ditmaal  werkte de organisatie samen met onze Nationale Vereniging de Zonnebloem.

De wandeltocht is een prachtige wandeltocht dwars door de Utrechtse Heuvelrug. Er zijn diverse afstanden te lopen, maar onze speciale aandacht ging uit naar de tocht van 6 km voor rolstoelgebruikers met begeleiding. Ook onze plaatselijke afdeling had zijn schouders er onder gezet om de tocht tot een succes te maken.

Zowel het startpunt als het eindpunt was bij de Eekhoeve aan de Dijkstraat. Om ca 11.00 uur vertrok onze plaatselijke afdeling met een groep van ongeveer 20 rolstoelers met begeleiders en scootmobielers.

Het hoogtepunt van de tocht was de loop over de Prattenburglaan, waar de deelnemers werden getrakteerd op een warm saucijzenbroodje, witte bol met kaas, een krentenbol en een drankje.
Onderweg was er ook nog een rustpunt bij Prattenburg. Hier kwamen alle loopafstanden samen, wat voor een gezellige sfeer zorgde.

Om 14.30 u kwamen we weer aan bij de Eekhoeve.

De sfeer tijdens de tocht was opperbest. De weergoden waren ons gunstig gezind, op een enkel spatje regen na. Gelukkig waren er geen uitvallers en na afloop kon iedere deelnemer zijn herinneringsmedaille in ontvangst nemen.

Ina Jansen

0318-512460
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk