Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Uitstapje naar de Orchideeƫnhoeve

Zonnebloem afdeling

Prachtige overdekte tuinen met veel bloemen en vlinders

Op 16 september 2013 vertrokken we 's ochtends uit een donker en mistig Veenendaal met de bus naar de Orchideeënhoeve. Daar aangekomen was het mooi en zonnig weer. Het werd een leuke dag met uiteraard veel orchideeën, maar ook vlinders, mooie tuinen, koffie met gebak en een heerlijke lunch. (foto's: Jeannette van Ommering)

Ina Jansen

0318-512460
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk