Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Muziekmiddag

Zonnebloem afdeling

Optreden door Amusementsorkest RAC in 't Boveneind

Onze Zonnebloemgast meneer Kersten kwam op een keer naar mij toe met een vraag. Hij zou zo graag eens voor de Zonnebloemgasten willen optreden met zijn Amusementsorkest RAC. Dat zijn we gaan regelen.

Wij hebben op 23 augustus een grandioze middag in het ‘t Boveneind gehad. Meneer Kersten bespeelde het drumstel, dit doet hij al bijna 60 jaar. Verder waren er naast de dirigent zo’n 15 accordeonisten en een zangeres. Zij speelden gezellige meezingliedjes en wisselden dit af met lekkere luistermuziek. In de pauze was er voor iedereen een lekker hapje en drankje.

Voor meneer Booms werd er gezongen, hij werd die dag 90 jaar. Hij zei ons dat hij een zeer speciale verjaardag heeft gekregen met een hele middag een orkest dat voor hem speelde.

De mensen gingen allemaal met blije gezichten naar huis.

Wij willen meneer Kersten hartelijk bedanken, we hebben allemaal ontzettend genoten. Ook willen we Charim locatie ’t Boveneind bedanken voor hun fantastische medewerking.

Susan van der Veek

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Ina Jansen

0318-512460
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk