Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bezoek Hermitage

Zonnebloem afdeling

Een dag naar de Hermitage in Amsterdam met de Museum Plus Bus, gesponsord door de Bankgiroloterij.

We werden om half tien opgehaald door de speciale Museum Plus Bus, met chauffeur Theo en gastvrouw Heleen, om naar het prachtige museum met een kunstcollectie uit de Hermitage in Peterburg in Rusland te gaan. 

We hadden een gezellige chauffeur die heel veel vertelde onderweg en voor de Amsterdammers onder ons, reed hij een extra rondje door Amsterdam, wat genoten ze.

Bij de Hermitage kregen we eerst een lekker kopje koffie met een gevulde koek of brownie. Na de koffie zijn we in de drie groepen met een gids door het museum gegaan, dit was leuk en zeer leerzaam.  

Moe en vol van alle indrukken gingen we in het restaurant aan tafel voor een heerlijke lunch. Nadat we lekker hadden gegeten en uitgerust waren, konden we nog even zelf het museum in gaan. 

Om kwart over drie reden we weer richting Veenendaal, waar we, door de rust van de vakantie al heel vroeg waren.

We hebben een fantastische dag gehad die was verzorgd door de Museum Plus Bus, op het lekkers bij de koffie en de lunch na, die werden door de Zonnebloem geregeld. 

Dank u wel aan diegenen die met de  Bankgiroloterij meespelen, want die hebben dit mogelijk gemaakt. 

We hopen dat we volgend jaar weer worden ingeloot en weer een dagje mee mogen, maar dan naar een ander museum. 

Ina Jansen

0318-512460
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk