Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bezoek Paleis Het Loo

Zonnebloem afdeling

Een dagje uit in koninklijke sfeer.

Op 1 juli zijn we met 24 gasten en 25 vrijwilligers naar het paleis Het Loo in Apeldoorn geweest.

We vertrokken om kwart over negen en begonnen met het zingen voor de jarige meneer Roder, daarna gaf de chauffeur ons uitleg hoe de dag in elkaar zat.

Bij het paleis aangekomen begonnen we met een lekkere kop koffie en een koninklijk stuk appeltaart. Na dit lekkers ging één groep het paleis bekijken en de andere groep ging eerst de tuin in en na een uur werd er gewisseld.

Even leek het weer ons nog parten te spelen, maar na een paar spatjes kwam de zon weer terug en is niet meer weggeweest.

Om half twee kregen we een goed verzorgde lunch, bestaande uit een kop soep, broodje kroket en een broodje gezond en als drinken jus d’orange en melk of karnemelk.

Na deze rustpauze en met gevulde magen waren de stallen voor bezichtiging aan de beurt en nog afsluitend een lekker drankje.

In  de bus werden we nog verwend met een tijdschrift, een zakje bloemenzaad en een rolletje pepermunt en zo kwamen we om 17.00 uur weer veilig in Veenendaal aan. We hebben genoten van een heerlijke dag.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Ina Jansen

0318-512460
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk