Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bloesemtocht door de Betuwe

Zonnebloem afdeling

Met een bezoek aan De Weistaar in Maarsbergen.

Op 17 april zijn we naar De Weistaar, partycentrum, in Maarsbergen geweest. Hier werden we heel gastvrij ontvangen door een gastvrouw.

Eenmaal op onze plaatsen kregen we 'n lekker kopje koffie met heerlijk gebak.

Tijdens het tweede kopje koffie werd er een filmpje gedraaid over hoe kaas gemaakt wordt en waaraan je kan zien of het fabriekskaas is of zelfgemaakte kaas. Het was een leuk en leerzaam filmpje met daarbij voor iedereen 2 blokjes kaas, smullen dus.

Na het filmpje zijn we naar het "museumpje" gegaan dat tussen de zalen in ligt. Hier waren allemaal oude beroepen en klederdrachten met daar tussen  verstopte spreekwoorden en gezegdes. Deze moesten we zoeken, dit was heel gezellig en hillarisch.

Om 12 uur was het tijd voor de maatijd, lekkere broodjes die je kon beleggen en een heerlijke kroket, we hebben weer lekker zitten smikkelen. 

Om half twee werden we door de gastvrouw uitgezwaaid en gingen we met Dirk, onze vaste chauffeur van Noot busmaatschappij door de Betuwe rijden, waar de bloesem te zien was. We reden langs mooie plekken en kregen uitleg van Dirk. 

Om kwart over drie waren we weer bij het zwembad en hadden weer een heerlijke Zonnebloemdag gehad.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Ina Jansen

0318-512460
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk