Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Kerstmarkt Leusden

Zonnebloem afdeling

Ballen, versieringen, kerstmannen, ijsberen, etc. etc. Kortom: heerlijk kerstshoppen!

Dondermiddag 27 november was het zo ver, we gingen naar de kerstmarkt. Dit jaar gingen we naar de kerstshow van Eurofleur in Leusden. Om half twee waren we aanwezig. We konden ons hart ophalen aan een mooie grote show met levende dieren, sprekende Kerstmannen, zingende ijsberen, miniatuurdorpen en showkamers met vadertje Vorst, verklede katten, honden en apen. Daarnaast was er natuurlijk een enorm aanbod aan ballen en andere versieringen.

Halverwege namen we een pauze en was het tijd voor een kopje koffie of thee met lekkere Franse zoetigheden erbij. Na deze rust waren we er weer klaar voor om te bekijken wat we nog gemist hadden en eventueel nog wat te kopen.

Om kwart voor vijf reden we weer naar Veenendaal. We hebben een heerlijke middag gehad.

Ina Jansen

0318-512460
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk