Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Muziekmiddag in verzorgingshuis De Meent

Zonnebloem afdeling

Ontspannen genieten van Nederlandstalige muziek door het Valleikoor

Het is vrijdagmiddag 16 oktober en we hebben een heerlijke middag voor de boeg. Vandaag is er voor de bewoners van De Meent en voor de gasten van de Zonnebloem een muziekmiddag georganiseerd. Het is het Valleikoor uit Wageningen dat de middag zal verzorgen onder leiding van dirigent Gonny Engelsma. Zij brengen Nederlandstalige liederen ten gehore, iets waar de oudere mens ontzettend van kan genieten.

We beginnen de middag met een kopje koffie/thee en een lekkere plak cake erbij. Om kwart voor drie begint het koor te zingen en na een goed half uur genieten, stoppen ze even voor een welverdiende pauze. Ook voor alle luisteraars is het dan tijd voor een drankje met een hapje, waar lekker van genoten wordt. Na de pauze zingt het koor nogmaals, de sfeer is heel ontspannen en iedereen geniet. Om kwart over vier is de middag ten einde en gaat ieder weer naar waar hij/zij vandaan kwam. Het was een mooie middag.

We willen graag het Valleikoor bedanken voor hun optreden en de grote doos Merci ;) die we met alle vrijwilligers hebben gedeeld. Ook willen we De Meent bedanken voor hun gastvrijheid en de verzorging van de drankjes en hapjes en natuurlijk niet te vergeten alle vrijwilligers van De Meent en de Zonnebloem. Met elkaar hebben we de bewoners en de gasten een hele fijne middag kunnen bezorgen. Dank jullie wel allemaal.

Ina Jansen

0318-512460
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk