Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Boswandeling Ginkelse Heide

Zonnebloem afdeling

Met de boswachter op pad en aansluitend een heerlijke barbecue.

Op 5 augustus hebben we onze jaarlijkse boswandeling gehad en deze keer was het op de Ginkelse Heide. We verzamelden bij het bezoekerscentrum “Natuurcentrum de Veluwe”, waar we werden ontvangen en een lekker kopje koffie/thee kregen met een heerlijk petit fourtje.

Toen dit op was zijn we met een boswachter het bos ingegaan naar een meertje. Onderweg stelde de boswachter vragen waar je prijsjes mee kon verdienen, bv. wat is de gevaarlijkste boom of welk feest wordt er twee keer per jaar gehouden enz. Dit was heel leuk en leerzaam en er kon meteen even worden uitgerust, wat natuurlijk ook weer lekker was.

Toen we terug kwamen stond er een verrukkelijke barbecue klaar die door de vrijwilligers van het natuurcentrum was klaar gemaakt. Wat hebben we allemaal lekker zitten smullen. Het was het beste weer dat we ons maar hadden kunnen wensen en iedereen  heeft genoten.

Ik wil Kees Zwaan en Hennie Edelbroek bedanken voor deze prima georganiseerde boswandeling. Ik zou zeggen: volgend jaar weer, heren!

Ina Jansen

0318-512460
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk