Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Boswandeling Ginkelse Heide

Zonnebloem afdeling

Met de boswachter op pad en aansluitend een heerlijke barbecue.

Op 5 augustus hebben we onze jaarlijkse boswandeling gehad en deze keer was het op de Ginkelse Heide. We verzamelden bij het bezoekerscentrum “Natuurcentrum de Veluwe”, waar we werden ontvangen en een lekker kopje koffie/thee kregen met een heerlijk petit fourtje.

Toen dit op was zijn we met een boswachter het bos ingegaan naar een meertje. Onderweg stelde de boswachter vragen waar je prijsjes mee kon verdienen, bv. wat is de gevaarlijkste boom of welk feest wordt er twee keer per jaar gehouden enz. Dit was heel leuk en leerzaam en er kon meteen even worden uitgerust, wat natuurlijk ook weer lekker was.

Toen we terug kwamen stond er een verrukkelijke barbecue klaar die door de vrijwilligers van het natuurcentrum was klaar gemaakt. Wat hebben we allemaal lekker zitten smullen. Het was het beste weer dat we ons maar hadden kunnen wensen en iedereen  heeft genoten.

Ik wil Kees Zwaan en Hennie Edelbroek bedanken voor deze prima georganiseerde boswandeling. Ik zou zeggen: volgend jaar weer, heren!

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Ina Jansen

0318-512460
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk