Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Van Noppen Chocoladeatelier

Zonnebloem afdeling

Een gezellige dag vol zoete heerlijkheden!

Op vrijdag 6 mei werden de gasten om 10.15 uur verwelkomd bij de bus om gezamenlijk een fijne dag te hebben. Om 10.30 uur gingen we met 33 gasten en vrijwilligers op weg naar het chocolade atelier in Ridderkerk.
Via een mooie route door de Galgenwaard bereikten we om 11.45 uur het atelier.
In de gezellige ruimte aten we een overheerlijke lunch. De buiken zaten lekker vol en oh jee, de demonstatie moest nog beginnen!

De demonstratie was geweldig leuk gedaan en we zagen eerst een film over de cacaoboom in Kenia. Vervolgens zagen we hoe bonbons nu eigenlijk gemaakt worden, maar ja dan moet er ook geproefd worden en daar begon de proeverij. Mmm, de eerste bonbons werden heerlijk opgegeten. Toen kwam er weer een andere variant, die moest natuurlijk ook geproefd worden, dus alweer heerlijke bonbons de monden in.

Dat is hard werken en daar hoort natuurlijk koffie en gebak bij. Niet zomaar een gebakje, maar uiteraard chocoladegebak. Oh, waar laten we die?!
Het ene was nog heerlijker dan het andere en we snoepten er met ons allen heerlijk op los, wat een feestje.

Bertha de koe werd ook in chocolade gegoten en woog als het klaar was 3 kilo. Die kon ook gekocht worden. Na afloop, van de demonstratie kon er nog een aantal lekkernijen gekocht worden, wat ook volop gedaan werd.

Na een heerlijke dag werd de terugreis ingezet en gingen er 3 Bertha’s mee naar Veenendaal. Via de prachtige Betuwe route en met hele volle buiken kwamen we om 16.45 uur in Veenendaal aan. Iedereen heeft genoten, gelachen, gegeten en geshopt. Na een heerlijke warme, zonnige, gezellige, maar ook zeer zoete dag, gingen de gasten moe maar voldaan huiswaarts.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Ina Jansen

0318-512460
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk