Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Jaarlijkse boswandeling

Zonnebloem afdeling

Met de boswachter mee langs de Edese heide.

Door: Claudine Booman

Vrijdag 5 augustus was het weer tijd voor de jaarlijkse boswandeling van de Zonnebloem. En ook dit jaar was de locatie het natuurcentrum Veluwe bij Ede. Wederom onder de bezielende leiding van Hennie en Kees.
En wat hadden we een mazzel. Was het de dagen daarvoor fris en vooral heel nat, op vrijdag de 5de was er een prachtig zonnetje en was de temperatuur heerlijk.
Vanaf 14 uur was iedereen welkom, maar toen ik om 13.45 aankwam zat bijna iedereen al te genieten van koffie en een petit fourtje.

Toen echt iedereen er was en ook de koffie op was moest er natuurlijk ook gewandeld worden. De ervaring van vorig jaar nog in het achterhoofd was duidelijk dat het niet te ver moest zijn.
Na een kleine wandeling hebben we aan de rand van het heide veld een hoop geleerd van de boswachter die met ons mee was. Over planten, het Belgen monument en schaapskuddes.

Terug bij onze start plaats waren de vrijwilligers van het natuurcentrum al druk doende met de voorbereidingen van de barbecue. Het zag er heerlijk uit.
We moesten even wachten, maar dat was niet erg, want we konden meezingen en luisteren naar een accordeon speler en zijn compagnon.
En natuurlijk even lekker bijkletsen met iedereen.

Daar kregen we trek van en de sateetjes, biefstukken en salades gingen er moeiteloos in. Er was meer dan voldoende van alles en volgens mij heeft iedereen heerlijk en zeker voldoende gegeten.

Vanaf 18 uur kwamen de taxi busjes en ander vervoer weer aangereden om iedereen weer naar huis te brengen. Ik heb een hele leuke middag  gehad en als ik om me heen keek genoot iedereen van dit mooie samen  zijn. 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Ina Jansen

0318-512460
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk