Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Muziekmiddag met de Meentzangers

Zonnebloem afdeling

Uit volle borst meezingen met heerlijke liederen.

Op vrijdag middag 7 oktober hebben onze Zonnebloemgasten samen met veel bewoners van het Boveneind weer genoten van een heerlijke muziekmiddag. Ditmaal met de Meentzangers. Allemaal enthousiaste heren die heerlijke liederen ten gehore brachten. Dankzij de uitgedeelde songteksten zong iedereen uit volle borst mee.

Er was deze middag ook een speciale gast. Mevrouw De Hoop, al 17 jaar Zonnebloemgast en wat nog specialer is, ze is onlangs 100 geworden. Ze werd letterlijk en figuurlijk even in de bloemetjes gezet. En dat was wel een dansje waard. Samen met Susan waagde zij zich op de dansvloer.
Ook was er een jarige bewoonster van het Boveneind. Natuurlijk werd er gezongen voor beide dames.

Door de vele vrijwilligers van de Zonnebloem werd weer voor een hapje en een drankje gezorgd. Er moest even flink gewerkt worden, maar dat was de moeite weer meer dan waard. Met hulp en sponsoring van het Boveneind was het weer een zeer geslaagde middag.

Ina Jansen

0318-512460
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk