Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Muziekmiddag met de Meentzangers

Zonnebloem afdeling

Uit volle borst meezingen met heerlijke liederen.

Op vrijdag middag 7 oktober hebben onze Zonnebloemgasten samen met veel bewoners van het Boveneind weer genoten van een heerlijke muziekmiddag. Ditmaal met de Meentzangers. Allemaal enthousiaste heren die heerlijke liederen ten gehore brachten. Dankzij de uitgedeelde songteksten zong iedereen uit volle borst mee.

Er was deze middag ook een speciale gast. Mevrouw De Hoop, al 17 jaar Zonnebloemgast en wat nog specialer is, ze is onlangs 100 geworden. Ze werd letterlijk en figuurlijk even in de bloemetjes gezet. En dat was wel een dansje waard. Samen met Susan waagde zij zich op de dansvloer.
Ook was er een jarige bewoonster van het Boveneind. Natuurlijk werd er gezongen voor beide dames.

Door de vele vrijwilligers van de Zonnebloem werd weer voor een hapje en een drankje gezorgd. Er moest even flink gewerkt worden, maar dat was de moeite weer meer dan waard. Met hulp en sponsoring van het Boveneind was het weer een zeer geslaagde middag.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Ina Jansen

0318-512460
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk