Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Pannenkoeken eten bij de Bijenmarkt

Zonnebloem afdeling

Heerlijk pannenkoeken eten met ijs als toetje.

In de enquête van vorig jaar kwam heel duidelijk de wens naar voren om met de Zonnebloem pannenkoeken te gaan eten. Met die wens hebben wij wat gedaan.

Op dinsdag 16 mei zijn wij met een flinke groep gasten en enkele vrijwilligers naar de Bijenmarkt geweest om daar te genieten van een heerlijke pannenkoek. Natuurlijk met een drankje en als toetje was er ijs. En dat was op deze eerste zomerse dag van het jaar een voltreffer!

Ina Jansen

0318-512460
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk