Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Kerstdiner bij het CSV

Zonnebloem afdeling

Op dinsdag 12 december waren we als Zonnebloem Veenendaal te gast op het CSV voor het kerstdiner.

Om 12 uur werden de gasten welkom geheten door de leerlingen van de opleiding Horeca.

De leerlingen die de bediening voor hun rekening namen, hielpen de mensen met hun jassen en begeleidden ze naar hun plaatsen, alwaar de tafels mooi en in kerstsfeer waren gedekt. De andere leerlingen bereidden in de keuken een fantastisch kerstdiner.

We waren dit jaar voor de derde keer te gast bij het CSV en elk jaar willen er meer mensen mee. Dit jaar was de kok héél tolerant er mochten 48 i.p.v. 32 mensen komen eten. Hier waren we héél blij mee, want de mensen waarderen het enorm om zo met elkaar te eten. Er werd nu helemaal niemand teleurgesteld, want uiteindelijk konden ook de mensen van de reservelijst mee.

Het was al snel heel gezellig en er werd veel gekletst en gekeuveld. Er waren dit jaar 5 leerlingen die de maaltijd serveerden en ik moet zeggen, het was klasse!

Er kan ook veel bij het CSV: zijn er mensen met speciale wensen, het kan allemaal worden geregeld. Zo waren er mensen met een speciaal dieet. De kok paste het menu aan en kwam het de mensen persoonlijk uitleggen, wat erg gewaardeerd werd. Er waren ook mensen die i.p.v. een bord graag een kom voor de soep wilden, het werd voor ze geregeld. Echt TOP!

Wat hebben we weer een fijn diner gehad, het eten was lekker, bediening was prima  en de sfeer heel gezellig. De gasten gingen voldaan en met vrolijke gezichten naar huis.

Ik wil dan ook de leerlingen van het CSV en hun leerkrachten heel erg bedanken, want jullie hebben het heel goed gedaan en ons al helemaal in de kerstsfeer gebracht. JULLIE ZIJN TOP!!!

Ina Jansen

0318-512460
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk