Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Nieuwjaarsreceptie 2018

zb-nwj1jpg

Op donderdag 11 januari hebben wij weer onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie gehouden.

Deze was wederom in het Boveneind. Daar is het altijd goed toeven, want er wordt goed voor ons gezorgd. Ontvangst met een kop koffie of thee met een heerlijk gebakje. En ook de hapjes daarna waren weer heerlijk. De opkomst was goed: er waren veel gasten en vrijwilligers.

We werden dit jaar weer geholpen door twee leerlingen van het CSV. Heel fijn dat dat weer mogelijk was. Ook was er dit jaar Geralda, een buurmeisje van een van onze gasten. Zij wilde heel graag een keer helpen en wij waren blij met haar hulp.

Natuurlijk was er de speech van onze voorzitter Jaap Kleppers. Hij keek terug op het afgelopen jaar en blikte vooruit. Hij vertelde over de plannen voor het nieuwe jaar, onder andere om kleine activiteiten te gaan organiseren. Speciaal daarvoor is er een activiteitencommissie opgericht. Wij hopen dat dit met de hulp van al onze vrijwilligers gaat lukken.

Ook staan er alweer nieuwe activiteiten op stapel. Op 2 maart een muziekbingo en op 6 april een boottocht door de havens van Rotterdam.

Kortom weer een jaar om naar uit te kijken!

Ina Jansen

0318-512460
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk