Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Muziekbingo en stamppotbuffet

zb-bingo2jpeg

Op vrijdag 2 maart hebben we genoten van een muzikale en ontzettend gezellige Zonnnebloemmiddag.

Deze vond wederom in het Raethuys van het Boveneind plaats. 

Natuurlijk begon de middag met koffie of thee met wat lekkers. Even gezellig bijkletsen met iedereen alvorens het serieuze werk begon: de bingo.

Dit keer geen bingo onder leiding van Jaap, maar een muzikale versie onder leiding van Kees Bos. Allemaal oude Nederlandse liedjes die we luidkeels konden meezingen. Wat te denken van de tranentrekker Manuela en Pappie loop toch niet zo snel. Maar gelukkig ook het luchtige genre zoals Uche uche uche.

Het was natuurlijk wel de bedoeling dat er zo snel mogelijk rijtjes “vol” waren, want er waren mooie prijzen. De hoofdprijs, een koffiezetapparaat, werd gewonnen door meneer Gijsberts. Mevrouw Stomphorst won een digitale fotolijst.

Iedereen deed en zong volop mee; het was moeilijk om stil te blijven zitten. Er waren zelfs enkele vrijwilligers die zich aan een dansje of een polonaise waagden.

Na de bingo even bijkomen, alvorens van een heerlijke stamppotten buffet te genieten. Boerenkool, zuurkool en natuurlijk hutspot. Zoals elk jaar weer prima verzorgd door het keukenpersoneel van het Boveneind. Het was weer heerlijk en ook zo goed als op. Net zoals de heerlijke toetjes.

Bij het weggaan van onze gasten hoorden we alleen maar positieve geluiden; volgens mij was het een zeer geslaagde middag voor iedereen.

Wederom met dank aan al onze vrijwilligers die deze middag weer tot een succes hebben gemaakt.

Ina Jansen

0318-512460
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk