Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Rondvaart Maasvlakte

zb-boot-1jpg

Op vrijdag 6 april zijn we met een hele grote groep Zonnebloem deelnemers naar de Rotterdamse Maasvlakte geweest.

Wij als organisatie hadden niet verwacht dat het aantal deelnemers zo groot zou zijn. De bus zat helemaal vol en de vrijwilligers konden er zelfs niet meer bij. Zij reden in een auto achter de bus aan. We moesten zelfs deelnemers teleurstellen.
Omdat we deze belangstelling niet verwacht hadden, was ook de afdeling Rhenen gevraagd of er belangstellenden waren. Die waren er, in overvloed. Ook daar is flink geloot.

De mensen die mee waren hebben een geweldige dag gehad. Het weer was geweldig: heerlijk zonnig en dat maakt alles mooier. Het kon niet beter en de sfeer zat er ook goed in.

Chauffeur Ruben bracht ons tot vlak bij de boot. Dat was nog een hele uitdaging, we moesten een stukje over een soort fietspad, maar dat lukte prima. En uitdagingen met de bus, daar hield Ruben wel van.

Via een toch wel beetje steile loopplank kwam iedereen op de boot. Het was met de rolstoelen toch nog wel een flinke klus, maar daar hebben we dan weer de vrijwilligers voor. Natuurlijk was er koffie met cake en een heerlijke lunch aan boord.

De rondvaart duurde 3,5 uur en was erg indrukwekkend. Enorme container schepen en terminals van bv. RWG, APM en Euromax. Ook voeren we langs een strand dat vol lag met zeehonden. Heel bijzonder zo tussen alle bedrijvigheid.

Wat het ook een beetje speciaal maakte, is dat we voor deze trip een financiële bijdrage hebben mogen ontvangen van de Lionsclub de Gelderse vallei. Namelijk 750 euro. Daardoor konden wij de kosten voor onze deelnemers relatief laag houden. Als dank aan de Lionsclub, is voorzitter Bert Booman met ons mee geweest.

Na afloop alleen maar positieve geluiden gehoord. Volgens ons heeft iedereen genoten. En wij als commissie ook.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Ina Jansen

0318-512460
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk