Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

De Zonnebloem op de Koningsmarkt

koningsmarkt1jpg

Misschien hebt u ons zien staan. Wij waren met een mooie kraam aanwezig op de Koningsmarkt.

Ons doel: mensen bekend maken met de Zonnebloem, nieuwe deelnemers en vrijwilligers werven en ook zeker geld inzamelen om weer allemaal leuke dingen te kunnen organiseren voor onze deelnemers.

Dat hebben wij gedaan dmv het verkopen van loten, en dat is zeker gelukt. We hebben 255 loten verkocht en dat is een super prestatie! Voorgaande jaren kwamen we met moeite aan de 450 loten in totaal en daarvan was het grootste deel te danken aan onze top verkoopster Marianne van de Weerdt. Goed voor 50% daarvan.

En we zijn nog maar net begonnen met de verkoop, want deze loopt tot eind september 2018. Dus als u denkt: "Dat kan ik ook" dan zijn de loten te verkrijgen bij onze penningmeester Henny van Woerkom, tel. 0318 521391.

Met dank aan Bert Nagel, die het op zich heeft genomen om dit te organiseren op Koningsdag.

En dank aan onze vrijwilligers die met veel enthousiasme in de kraam stonden: Bert Nagel, Marjan Nagel, Toke van de Rovaart, Elke Klumpenaar, Tiny van Mil, Marianne vd Weerdt, Marianne Zwaan, Ineke van de Berg, Dinie Niessink, Henny van Woerkom, Susan van der Veek, René van der Veek en Claudine Booman.

Zonder jullie was dit allemaal niet gelukt!

Ina Jansen

0318-512460
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk