Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Kleinschalige activiteit: Beeldengalerij "Het Depot"

beeldentuinjpg

Beeldengalerij en -tuin met veel schitterende beelden, planten en struiken.

Een prachtige middag in een evenzo mooie omgeving, waren de ingrediënten voor een geslaagde rit naar Wageningen.

Na allereerst binnen 2 etages met beelden te hebben gekeken, hebben we daarna lekker buiten in het zonnetje op het terras een kopje koffie met iets lekkers genuttigd. Vervolgens hebben we een wandeling gemaakt in de tuin met beelden en heel veel mooie bloeiende bloemen en struiken. Een oase van rust in de prachtig aangelegde en super goed onderhouden tuin.

Het was te vermoeiend om alles te bekijken en we moeten zeker hier nog een keer (of meer) terug om de rest te gaan zien.

Ina Jansen

0318-512460
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk