Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zandsculpturenfestijn in Garderen

zandsculptuur1jpg

Op een prachtige vrijdag 15 juni zijn we met een klein groepje deelnemers en vrijwilligers naar de oude Meesters in Garderen geweest

De schilderijen van de oude meesters waren dit keer niet geschilderd, maar vervaardigd van zand. Wat te denken van De Nachtwacht en De Anatomieles van zand. Heel bijzonder!

Via een prachtige toeristische route zijn we naar Garderen gereden. Daar stond de koffie en de appeltaart voor ons klaar. Dat gaat er altijd in als je een poosje in de bus hebt gezeten.

Daarna was er ruim de tijd om de “schilderijen” te bekijken. Zowel buiten als binnen was er heel veel te zien. Ook een ruimte met tegeltjeswijsheden. Daar was nog een quiz aan verbonden, namelijk raden bij welke spreuk de sculptuur hoorde.

Natuurlijk was er ook voor een lunch gezorgd. Kopje soep en broodjes, alles was prima geregeld. Na de lunch was er nog genoeg tijd om naar de winkeltjes te gaan. Lekker even rondkijken,
iets leuks kopen of gewoon even op een bankje van de zon en het moois genieten.

Het was een leuke dag. Iedereen heeft volgens mij genoten. Er waren vandaag drie nieuwe deelnemers en ook zij konden hun draai wel vinden.

Terug in Veenendaal was het even wachten op alle taxibusjes, maar met het heerlijke weer was dat helemaal niet erg.

Claudine Booman

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Ina Jansen

0318-512460
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk